Tag: USAID

Trump pezullon fondet 4 miliardë dollarë të USAID

Presidenti amerikan, Donald Trump ka pezulluar ndihmën e jashtme derisa Zyra e Shtëpisë së Bardhë për Menaxhim dhe Buxhet të rishikojë të hollat që...