Tag: Spitali hygeq shitje

Spitali Hygeia u shit për 1 milionë euro dhe me 29.5...

Spitali me bazë në Greqi “Diagnostic and Therapeutic Center of Athens Hygeia” tha se ka përfunduar shitjen e 100% të filialit të saj, tërësisht...