Tag: Shqiperia ne depresion

Kur i çmenduri, çmend, Shqipëria në depresion, anketa: 60-70% e të...

Depresioni është një gjendje komplekse mendore dhe emocionale, e lidhur zakonisht me të qenët i trishtuar, humor të keq që ndikon negativisht tek produktiviteti...