Tag: raporti

Denoncimi i KLSH: Prerje masive e pyjeve, dërgohen për eksport, moratoriumi...

KLSH përfundoi auditimin e performancës me temë “Efektiviteti i menaxhimit dhe administrimit të fondit pyjor dhe kullosor” të ushtruar në Ministrinë e Turizmit dhe...

Raporti i Departamentit të Shtetit: Shqipëria, vendi më i korruptuar në...

Jorida TABAKU Ndërkohë që vendi lëngon në thatësirën ekonomike dhe të investimeve të huaja, raporti i fundit i Departamentit Amerikan të Shtetit raporton arsyet...

Raporti europian: Shqipëria me shërbimin shëndetësor më të keq në Europë

Shqipëria renditet e fundit nga 35 shtete europiane në Indeksin e Shëndetit Konsumator 2018 të matur nga instituti suedez, Health Consumer Poëerhouese. Në krahasim me...

Raporti: Shqipëria, shtet policor, 74 mijë policë më shumë se mesatarja...

Ky janar nisi përgjakshëm, edhe pse Shqipëria renditet ndër vende me numrin më të lartë të policëve në Europë. Për çdo 100 mijë banorë...

Raporti i fortë europian për Ramën: Po pastron paratë dhe financon...

Raporti i Këshillit të Evropës, publikuar pak ditë më parë, i ka kërkuar Shqipërisë që të forcojë përpjekjet për të luftuar pastrimin e parave. Raporti...

Shifra rekord e raportit: Më shumë se gjysma e popullisë kërkon...

Më shumë se gjysma e popullsisë shqiptare do të donte të shkonte në vendet më të pasura dhe me shkollim më të mirë, tregoi...

Nis gjurmimi, raporti ndërkombëtar nxin “Ramën”: Ja ku po pastron paratë...

Instituti i Bazelit për Qeverisjen e klasifikoi Shqipërinë në krye të qeverisë të të cilës është Edvin Rama se është në listën e 10...