Tag: Pse sot dogja mandatin deputetit

Pse sot dogja mandatin e deputetit!

Skerdilaid SULOQEZI Jam rritur, edukuar e mesuar te tregoj respekt dhe te kem moral ne jete. Jam mesuar te jem korrekt me njerezit, e te...