Tag: protestat

Sfida opozitare e “gazit lotsjellës” për largimin e “qeverisë-bandë!

Nga Qamil Gjyrezi Aksioni opozitar në Shqipëri, arriti kulmin më 13 Prill, dhe Maji duhet të jetë fundi politik i Rilindjes! Zgjedhja e P.D.-së dhe...

Avokati i Popullit dënon dhunën e policisë ndaj protestuesve dhe përdorimin...

Avokati i Popullit kritikoi policinë për dhunën e ushtruar ndaj qytetarëve dhe gazetarëve në protestën e 13 prillit, organizuar nga opozita. Pas monitorimit të...

BB: Protestat, nga kushtet e vështira ekonomike, Shqipëria, e rrezikuar nga...

Banka Botërore tha se rritja ekonomike e Shqipërisë mund të rishikohet këtë vit për shkak të thatësirës. Vitin e kaluar prodhimi dhe eksporti i...