Tag: Protesta e studenteve

Mos e ndotni Dhjetorin, Qorri i Ramës po synon krijimin e...

Bledi KASMI Eshtë akoma më e paqartw për opinionin se cili është qëllimi final i manipulimit që po ndodh me uzurpimin e protestës së studentëve?...

Kaba: Studentët duhet të rrëzojnë Ramën, asgjë s’ndryshon me kërkesat për...

Profesor Përparim Kaba është shprehur në një intervistë për mediat se studentët të rrëzojnë Ramën, jo Linditën. Kaba solli një shembull duke kujtuar se...

Gjobat e Ramës që çuan në revoltë studentët, 70 mijë lekë...

Mund të kosniderohet një qeveri dhe Kryeministër bastard që ashtu sikurse gjobit çdo familje ka vendosur të gjobisë edhe studentët me tarifa që arrijnë...