Tag: ne Shqiperi

Deklarata e fortë e Phillips : SHBA, angazhim për demokracinë në...

Analisti amerikan David Phillips thotë se memoriali për viktimat e grushtit të dështuar të shtetit në Turqi, nuk kishte vend në Tiranë dhe se...