Tag: moratoriumi ka vdekur

Denoncimi i KLSH: Prerje masive e pyjeve, dërgohen për eksport, moratoriumi...

KLSH përfundoi auditimin e performancës me temë “Efektiviteti i menaxhimit dhe administrimit të fondit pyjor dhe kullosor” të ushtruar në Ministrinë e Turizmit dhe...