Tag: liria e shtypit

Avokati i Popullit dënon dhunën e policisë ndaj protestuesve dhe përdorimin...

Avokati i Popullit kritikoi policinë për dhunën e ushtruar ndaj qytetarëve dhe gazetarëve në protestën e 13 prillit, organizuar nga opozita. Pas monitorimit të...