Tag: ligji i ri

Çdo qytetar nën përgjim dhe survejim, ligji i çmendur i një...

Eshtë një ligj i çmendur i një njeriu të sëmurë që demonstron se është nën panik dhe kërkon të vendosë kështu ligje të ngjashme...

Lehtësi për vizat e punës për në Gjermani nga Janari, çfarë...

Gjermania lehtëson kushtet për tu pajisur me vizë pune nga muaji Janar kur futet në fuqi edhe ligji i ri. Gjermania ka nevojë për...