Tag: kush po investon

Bumi i ndërtimit apo krimit të organizuar, kush po investon 350...

Nga Ornela Liperi E parë nga Mali i Dajtit, Tirana e pas disa viteve do të jetë shumë më e lartë dhe e ngjeshur sesa...