Tag: Krichbaun

Intervista, Krichbaun tregon diferencat dhe avantazhet e Maqedonisë ndaj Shqipërisë për...

Ministri i Jashtëm i Maqedonisë së Veriut, Nikolla Dimitrov qëndroi të enjten (12.09) në Berlin ku diskutoi me parlamentarë gjermanë dhe ekspertë të ministrive...