Tag: Koncesionet

PPP-të, ose paratë e përdorura paturpësisht

“Monitor” Partneritetet Publike-Private, të njohura si PPP-të, apo koncesionet, nuk janë shpikur në Shqipëri. Ato përdoren si një alternativë investimi, kur një shtet ka nevojë...

Buxheti 2020, asnjë lek për rritje pensionesh e pagash, por qindramilionë...

Qeveria ka prioritet koncesionet dhe jo rritjen e pagave per 150 mijë punonjësit e administratës. Në projektbuxhetin për vitin e ardhshëm nuk është parashikuar...

Britanikët, 55 miliardë paund për koncesionin në shëndetësi të Bler, si...

Një e gjashta e buxhetit të NHS (Kujdesi shëndetësor shtetëror) do të shkojë për shlyerjen e borxheve nga politika e epokës Blair në Britani,...

Koncesionet e HEC-eve të qeverisë së PD prodhojnë sot 62% të...

Janë të vetmet koncesione suksesi dhe përkojnë me kohën e qeverisë së PD. Për këto koncesione që i janë dhënë privatit shteti nuk ka...

BB: Protestat, nga kushtet e vështira ekonomike, Shqipëria, e rrezikuar nga...

Banka Botërore tha se rritja ekonomike e Shqipërisë mund të rishikohet këtë vit për shkak të thatësirës. Vitin e kaluar prodhimi dhe eksporti i...

Pastrimi i parave dhe koncesionet, ekonomia drejt kolapsit, do shpërthejë flluska...

Zhvillimet ekonomike në vitin 2019 rrezikojnë të cenohen nga shpërthimi i flluskës në ndërtim nga pastrimi i parave të pista dhe angazhimi i projekteve...

Si u dyfishua kosto e koncesioneve, 100 milionë euro më shumë...

Qeveria ka nisur të raportojë vlerën e kontratave koncesionare në dokumentet zyrtare që shoqërojnë buxhetet vjetore. Por që nga programi i vitit 2018 dhe...

Koncesionet për oligarkët e Ramës ja kalojnë edhe Francës me 12.7...

Kryeministri Edi Rama Prezantoi sot nëpërmjet rrjetit social Facebook rubrikën e re “fakt”, e cila nisi transmetimin në ERTV. Rubrika çeli siparin me një grafik...