Tag: KLSH

KLSH konstaton skandalin e madh: Si AKU i pagoi 3.3 miliardë...

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit i ka paguar në mënyrë të shpejtë rreth 3.3 mld lekë kompanisë Milky shpk, ish-Primalat, e cila sipas ekstraktit të...

Denoncimi i KLSH: Prerje masive e pyjeve, dërgohen për eksport, moratoriumi...

KLSH përfundoi auditimin e performancës me temë “Efektiviteti i menaxhimit dhe administrimit të fondit pyjor dhe kullosor” të ushtruar në Ministrinë e Turizmit dhe...

Bëni kujdes, KLSH: Qeveria nuk garanton sigurinë dhe cilësinë e barnave...

Kontrolli i Lartë i Shtetit në Qershor të vitit 2019 përfundoi auditimin e performancës me temë “Cilësia dhe siguria e barnave në rrjetin e...

Bujar Leskaj do të vazhojë të ushtrojë detyrën e kreut të...

Bujar Leskaj do të vazhdojë të ushtrojë detyrën e kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit (KLSH), deri kur të zëvendësohet nga një drejtues...