Tag: fondet

Fondet për tërmetin, 885 milionë euro do jepen si borxh, një...

Fondet e dhëna si kredi nga donatërorët kapin shifrë rekord të 885 milionë eurove. Këto para nuk do të jenë falas dhe ato do...

Trump pezullon fondet 4 miliardë dollarë të USAID

Presidenti amerikan, Donald Trump ka pezulluar ndihmën e jashtme derisa Zyra e Shtëpisë së Bardhë për Menaxhim dhe Buxhet të rishikojë të hollat që...