Tag: fatalitet

Pse me vendimin e fundit të liderve të BE humbëm jo...

Sali BERISHA Ne Bruksel me Edvin Mafine kesaj rradhe humbem jo vetem trenin por dhe stacionin edhe rrugen! Miq, data 18 tetor e vitit 2019 do...