Tag: energjine

Koncesionet e HEC-eve të qeverisë së PD prodhojnë sot 62% të...

Janë të vetmet koncesione suksesi dhe përkojnë me kohën e qeverisë së PD. Për këto koncesione që i janë dhënë privatit shteti nuk ka...