Tag: Dvorani

Fundi i Dvoranit në KLD, jashtë nga sistemi!

I ka ardhur fundi aventurës të njeriut që hodhi në erë ngritjen e Gjykatës Kushtetuese. Mandati i Dvoranit në krye të KED përfundon pas...

Dënimet, vjedhjet dhe krimet e Prokurorit të komunizmit që minoi Gjykatën...

Adrian Dvorani e ka të ndaluar me ligj të jetë gjyqtar i lartë për shkak të përfshjirjes së tij në dënime politike në komunizëm....

Avokati i Popullit, raport për shkeljet e rënda të Dvoranit, nuk...

GJETJE PARAPRAKE TE INSTITUCIONIT TE AVOKATIT TE POPULLIT NE ROLIN E TIJ SI VEZHGUES NE VEPRIMTARINE E KESHILLIT TE EMERIMEVE NE DREJTESI Nga ana e...

Zëri i Amerikës sulmon KED-in e Dvoranit: Njerëz që nuk përmbushin...

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi vendosi në mbledhjen e radhës të lejojë kandidimin e Eris Hysit si kandidat për Inspektor i Lartë i Drejtësisë...