Pushimi i së hënës lë pa shërbim qytetarët

Qytetarët nuk arritën dje të merrnin shërbime nga shteti. As bizneset, zyra si ato të hipotekave, patentave e të tjera institucione shtetërore nuk u...

Panelet diellore, propozohet partneritet publik privat për bregdetin

Qeveria duket se nuk do të heqë dorë nga formula e partneriteteve publike private dhe në kushtet kur e ka futur atë në shumë...

Çmimi i biletave ajrore nga Shqipëria deri katër herë më të larta se rajoni

Të udhëtosh me avion nga Shqipëria drejt Europës të kushton jo vetëm shumë më shtrenjtë se nga Maqedonia apo Mali i Zi, por edhe...

Gjoba edhe për përdorimin e ujit të pijshëm

Nëse vadisni me ujë të pijshëm në kryeqytet, mos u habisni kur pas një muaji, bashkë me faturën e ujit, t’ju vijë dhe një...

Qeveria ka bllokuar tregun e pasurive të paluajtshme

Në Komisionin e Ligjeve u diskutua dje ligji për rivlerësimin e pasurive. PD ngriti shqetësimin se rritja e taksës nga 10 në 15 për...

Çmimet “turistike”, pushuesit: Më shtrenjtë se jashtë shtetit

Të bësh pushime në Shqipëri të kushton njësoj si në vendet e huaja. Çmime që fillojnë nga 4 mijë lekë nata për një dhomë...

Inspektorët me profil juristi e historie

Kur blejmë diçka e marrim të mirëqenë, që pesha që shkruhet është e saktë. Këtë garanci në fakt, e kemi nga fakti që sistemet...

Shqiptarët gjenerojnë më shumë plehra se rajoni e Europa Lindore

Shqiptarët gjenerojnë më shumë mbetje urbane se vendet e rajonit dhe shtete të tjera të Europës, si Republika Çeke, Estonia, Sllovakia, Rumania, Hungaria, Sllovenia...

Abuzimi me çmimet e ilaçeve, dyfish më shtrenjtë nga vlera normale

Një qytetar denoncoi një rast kur e njëjta pullë fiskale përdorej në paketa me sasi të ndryshme të të njëjtit ilaç. Ka rastisur shumë...

Denoncimi: OSHEE më la 10 muaj pa drita se nuk pagova faturën abuzive 880...

Një qytetar denconon në “Boldnews.al” Operatorin e Shpërndarjes së Energjisë Elektrike se e ka lënë mbi 10 muaj pa drita. Shtetasi i quajtur Andon...