Berisha: Të shprehim nderimin tonë për Liri Belishovën!

Liri Belishova u nda nga jeta! Te dashur miq, Liri Belishova, nje luftetare lirie u nda nga jeta. Pasardhese e nje familje ne ze ne...

Gati projektet, bashkia Kamëz kërkesë qeverisë për ndërtimin e 3 kopshteve të reja

Bashkia Kamëz ka gati projektet për ndërtimin e 3 kopshteve të reja në territorin e saj, si dhe për ndërhyrjen me rikonstruksion të disa...

KLSH: Vetëm 550 milionë lekë nga bashkitë për banesat sociale

“Efektiviteti i Programeve Sociale të Strehimit” KLSH përfundoi auditimin e performancës me temë “Efektiviteti i Programeve Sociale të Strehimit” të ushtruar në bashkitë Tiranë, Korçë,...

Shqipëria rrezikohet të përfshihet nga kriza e thellë energjetike

Thatësira e tejzgjatur e këtij viti dhe vijimi i saj edhe për vitin që vjen është vlerësuar rreziku më i madh që kërcënon stabilitetin...

Edhe ujërat termale me koncesion, banorët e Dibrës në protestë!

Banorët e Dibrës kanë kërkuar anulimin e lejes për shfrytëzimin e ujërave termale nga kompanitë private. Pas banorëve të Gramshit dhe Zagorisë, edhe dibranët...

“Rrëfim nga kampi i Tepelenës”, Dervishi sjell tjetër dëshmi rrënqethëse (Dokumenti)

Kastriot Dervishi Rrëfim nga kampi i Tepelenës Një i dënuar politik pasi u lirua nga burgu politik, ai u dërgua në kampin e internimit të Tepelenës....

Kushtet e vështira në maternitetin e Lezhës rrezik për shëndetin e nënave dhe të...

“Kam kaluar një situatë shumë të keqe në këtë maternitet, sepse si pasojë e mungesave të shumta në mjekë dhe medikamente, para 1 viti...

KLSH: Lumi Erzen i helmuar nga ricikluesit

Kontrolli i Lartë i Shtetit gjatë një auditimi të posaçëm ka evidentuar se subjektet e industrisë së riciklimit po ndotin lumin Erzen dhe po...

Revolta/ Fermerët në Korçë hedhin prodhimet në lumë, studentja: Reagoni për mundin dhe lodhjen...

Nuk jane mbeturina, as lule. Jane prodhimet e nje bujku qe u zvarrit e u zvarrit dhe hodhi gjithe prodhimin ne lume ta mare...

Kukësi simbol i papunësisë, situata dramatike edhe në qarqet e tjera

E ndërsa qeveria deklaron se ka përmbushur premtimin e saj duke hapur 300 mijë vende të reja, janë shifrat ato që tregojnë se papunësia...