Panorama e zymtë e Shqipërisë, po plaket e tkurret, njerëzit po ikin

Popullsia e Shqipërisë më 1 janar 2017 rezultoi 2.88 milionë, duke pësuar rritje për herë të parë që nga viti 2001. Krahasuar me një...

PS keqpërdorim të të dhënave personale për zgjedhjet

Stafi i PS në Fier përdor të dhënat personale në kundërshtim me ligjin. Aksidentalisht koordinatorja e PS në një nga njësitë administrative të Bashkisë...

Elvis Naçi: 5000 fëmijë jetimë do kurohen falas në Spitalin Continental

5000 fëmije jetimë tashmë do të kenë një trajtim special mjekesor dhe mbi të gjitha pa asnjë pagesë. Lajmin e ka dhënë Elvis Naçi...

Durrës, banorët e ish-Kënetës ndjehen të harruar

Në 20 vitet e fundit zona e ish-Kënetës në Durrës nuk ka njohur asnjë investim, duke bërë që banorët e zonës të ndjehen të...

Gjermanët e Mibe dalin nga tregu farmaceutik shqiptar

Kompania gjermane e produkteve farmaceutike Mibe GmbH Arzeimittel ka dalë nga tregu farmaceutik shqiptar. Në gusht 2016, ajo ka përmbyllur transaksionin për të shitur...

Shqipëria po zbrazet, ikje dhe rënie e lindjeve

Blerina HOXHA As periudha otomane, as dy Luftërat Botërore dhe as 50 vitet e regjimit komunist nuk i sollën kaq dëme popullsisë së vendit sa...

Liri Berisha: Pse duhet t’i vaksinoni fëmijët

Në Ditën Botërore të Autizmit, në Ulqin u zhvillua një konferencë rajonale duke bërë bashkë jo vetëm përfaqësues nga Shqipëria, por edhe nga Kosova...

Tirana, kryeqyteti më i shtrenjtë në rajon për koston e jetesës

Anketa vjetore e Kostos së Jetesës nga Agjencia “Mercer”, për të 22-tën herë këtë vit, rendit nga më i shtrenjti te më i liri...

Kushtetuesja nuk lejon uljen e taksave të bashkive të Ramës

Gjykata Kushtetuese, pasi ka shqyrtuar kërkesën e Shoqatës së Mbrojtjes së Tregtarëve dhe të Tregut për shfuqizimin dhe pezullimin e ligjit për taksat vendore...

Bashkia Kamëz, projekt për rikuperimin dhe përmirësimin e mjedisit në qytet

Një nga hapat e rëndësishëm të ndërmarrë nga Bashkia Kamëz për vitin 2016 është rikuperimi dhe përmirësimi mjedisor i qytetit, me qëllim përmirësimin e...