Siguracioni i makinave, përplasje mes AMF dhe kompanive dhe shoqërive

Pothuasje të gjitha shoqëritë e sigurimit edhe gjatë ditës së sotme kanë zbatuar tarifat e reja të ndryshuara në datë 24 gusht 2016 për...

Gjermanët e Mibe dalin nga tregu farmaceutik shqiptar

Kompania gjermane e produkteve farmaceutike Mibe GmbH Arzeimittel ka dalë nga tregu farmaceutik shqiptar. Në gusht 2016, ajo ka përmbyllur transaksionin për të shitur...

Akademia e Shkencave: Nuk kemi fonde, në tre vite nuk bëre asgjë

Akademia e Shkencave ka reaguar dje zyrtarisht ndaj akuzave të Kryeministrit Rama një ditë më parë për rrënimin e këtij institucioni. Akademia e Shkencave...

Mziu inspekton investimet e reja në Paskuqan në rrjetin e kanalizimeve, rrugë dhe riparim...

Mbi 55% të vlerës së buxhetit të Bashkisë Kamëz për vitin 2016 është parashikuar për investime publike, pjesa më e madhe e të cilave...

Qeveria bën bilancin, dështon furnizimi i spitaleve me ilaçe

Kabineti i Kryeministrisë po ndjek në mënyrë të detajuar ecurinë e realizimit të detyrave nga ministritë e linjës. Siç shihet nga raportimi i Kryeministrisë,...

Bashkia Kamëz merr masat e duhura për të rehabilituar ambientet shkollore

Bashkia Kamëz nëpërmjet strukturave përgjegjëse ka nisur punën për rehabilitimin e ambienteve të brendshme si dhe atyre të jashtme për të pritur nxënësit si...

Mbërrin ilaçi për fëmijët e sëmurë me leuçemi

Kryetarja e Komisionit parlamentar të Shëndetësisë, Albana Vokshi dhe deputetja Albina Deda shkuan dje pranë Spitalit të Pediatrisë në QSTU për të parë nga...

Sa kanë ndryshuar tarifat e studimeve nga viti 2013, rritje deri në 30 për...

Luçiano BOÇI Rektorët e universiteteve publike, me të drejtë deklaruan me modesti se ato nuk i kanë rritur tarifat e studimit për këtë vit, në...

Universitetet publike nën tutelë përmes bordeve militante

Myqerem TAFAJ Një ndër pikat për të cilat u kundërshtua ashpër ligji i ri i arsimit të lartë është ajo e rrezikut të vënies nën...

Vapa “than” HEC-et, prurjet e lumenjve, më të ulëtat e disa viteve!

Mungesa e reshjeve të shiut gjatë muajit korrik ka përkeqësuar prurjet në kaskadën e Drinit. Sipas Koorporatës Elektroenergjetike Shqiptare, prurjet mesatare për korrikun shënuan...