Luksemburgu i shqetësuar për fluksin e azilkërkuesve shqiptarë

Rritja e ndjeshme të numrit të azilkërkuesve shqiptarë në Luksemburg si në çdo vend tjetër të Europës ka detyruar ambasadoren e Luksemburgut në Tiranë,...

S’përballojmë faturat, as ngrohjen e pushimet

Barometri i Ballkanit, i publikuar ditën e djeshme nga Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal (RCC) ka anketuar publikun në 6 vende të Ballkanit (Shqipëria, Serbia,...

Fierza mbyll portat, thellohet kriza energjetike

Liqeni i Fierzës ka arritur në nivelet minimale. Aktualisht e gjithë kaskada e Drinit nuk punon dhe është stakuar për të mos prekur sasinë...

Gati vala e re e taksave për sigurinë rrugore

Ministria e Transporteve pranon se ka një ngërç lidhur me koordinimin institucional që lidhet me sigurinë në rrugë. Në një raport të dorëzuar pranë...

Arsimi europian sipas qeverisë!

Nga Jorida TABAKU Shqipëria e vitit 2019 fatkeqësisht është më keq se ajo e vitit 2014. Një buxhet gjithnjë e më qesharak që i akordohet...

Tkurret popullsia, numri i lindjeve ka rënë dhe vdekjet janë rritur

Treguesit demografikë janë përkeqësuar më tej në tremujorin e tretë të vitit, teksa numri i lindjeve ka rënë dhe vdekjet janë rritur. Sipas INSTAT numri...

Do vendosen stola betoni dhe kioska, Fusha e Veliaj shkepin sërish bulevardin, bllokohet trafiku

Gerard GEGA Bashkia Tiranë devijoi sot trafikun në Bulevardin Zogu I, pasi kompania Fusha shpk nisi rindërtimin e tij. Sikurse Exit.al lajmëroi në muajin mars, Fusha...

Hezituan të japin informacion, Komisioneri hetoi 95 zyrtarë

Zyra e Komisionerit për të Drejtën e Informimit njoftoi se 95 zyrtarë dhe një rrjet i lidhur me ta u bënë objekt i hetimit...

Më shumë se gjysma e shqiptarëve jep ryshfet në sektorin shëndetësor

Më shumë se gjysma e shqiptarëve jep ryshfet në sektorin shëndetësor, thotë “Barometri i Ballkanit 2017”, një raport i përvitshëm që publikohet në formën...

Protestë në Shkodër, 300 punonjëse të fasonerive dalin në rrugë

Rreth 300 gra të cilat punojnë në biznesin fason në Shkodër kanë dalë sot në protestë, ku denoncojnë kushtet e vështira të punës së...