“Ekonomia në humnerë”/ Teliti prezanton 4 pikat e programit të PD për rimëkëmbjen e...

"Paratë kanë marrë arratinë, ekonomia në humnerë, qeveria krihet para pasqyrës së propagandës me shkëlqim. Kjo është panorama e dhimbshme, ku me dhjetra biznese...

Shqipëria me pagën minimale më të ulët në Europë, ja sa paguhen në vendet...

Shqipëria dhe Kosova i paguajnë më pak punonjësit e tyre se në çdo vend tjetër të Europës, sa i takon pagës minimale, që ata...

Rama ndau 57 miliardë lekë nga taksat tuaja me tre oligarkë të inceneratorëve

Impiantet e trajtimit të mbetjeve nëpërmjet metodës së incinerimit që do të ndërtohen nëpërmjet koncesioneve me Partneritet Publik -Privat, në qytetet Elbasan, Fier dhe...

Alarmi në Tiranë, varfëria dhe skamja po prekin bizneset e vogla dhe të mesme

Jorida TABAKU Sot shkuam të takojmë bizneset në qendër të Tiranës, pjesa e Pazarit të Ri. Ajo çfarë dëshmuan ata ishte panorama e qartë e...

KLSH zbulon dështimin e projektit me fondet e BE për statistikat

Një raport i Kontrollit të Lartë të Shtetit për menaxhimin e fondeve të BE-së në kuadër të instrumentit të parazgjerimit ka arritur në konkluzionin...

Bizneset ankohen për taksat e larta, Tabaku: Oferta e PD për taksën e sheshtë...

Ish-deputetja e PD, Jorida Tabaku vijon takimet me bizneset në Tiranë. Gjatë takimeve Tabaku ka folur për rëndësisë e taksës së sheshtë 9% për...

Ujësjellësi i Vlorës kërkon rritjen me 80 % të çmimit të ujit

Ndërmarrjet e ujësjellësit në Vlorë ka kërkuar rritje nga 3-5 herë të tarifave të ujit por Autoriteti i Konkurrencës ka kundërshtuar me argumentin që...

Çfarë po ndodh me tregun e naftës? Kompani nga Hungaria e deri te ishujt...

Autoriteti shqiptar i Konkurrencës ka ftuar të interesuarit të shprehen për një transaksion që fillon në Hungari, vijon në Hollandë dhe përfundon në ishujt...

Përplasja Veliaj-Klosi për aferën 220 milionë të Kryebashkiakut me inceneratorin

Debati mes Ministrisë së Financave e Ekonomisë (MFE) dhe Ministrisë së Mjedisit për mosparashikimin e fondeve në buxhet dhe si u zgjidh problem me...

Shqipëria e fundit në Europë për inovacion, bizneset nuk kanë forcë punëtore të arsimuar

Prej vitit 2013 deri në vitin 2019, periudha ndërmjet dy anketave të mëdha për studimin e ndërmarrjeve në Shqipëri të realizuara nga Banka Botërore,...