Përfaqësuesit e FMN-së sot në Tiranë për taksat dhe ekonominë

Përfaqësues të Fondit Monetar Ndërkombëtar mbërrijnë sot në Shqipëri. Diskutimet pritet të përqendrohen në zhvillimet ekonomike në vend, por edhe në  ndërhyrjet që mund të...

Ekonomia rrëshqet në deflacion, nuk ka konsum sepse s’ka para

Ekonomia rrëshqet në deflacion, nuk ka konsum sepse s’ ka para Krahasuar me shkurtin e 2015, rritja më e madhe e çmimeve vërehet në grupin...