8 njerëz e kanë pasurinë të barabartë me gjysmën më të varfër të botës

Kërkimet e reja nga Oxfam thonë se, vetëm tetë njerëz kanë të njëjtën pasuri sa gjysma e popullsisë së botës. Pasuria globale botërore ka arritur...

Vijon rritja e çmimeve të apartamenteve në Tiranë, ndonëse ndërtimet po shtohen

Muaji i parë i vitit duket se ka shënuar rritje çmimesh të pasurive të paluajtshme, në linjë me pritshmëritë e ndërtuesve. Në komplekset në...

Studimi: Pagat duhet të jenë të paktën 500 USD që të përballohet jetesa e...

migracioni është një fenomen në rritje për vendet e varfra dhe në ato në zhvillim, por në Shqipëri ka marrë përmasa të mëdha, teksa...

Euro zhvlerësohet në Shqipëri, por jo në bursa

Monedha e përbashkët europiane u këmbye dje 135.75, rreth 0.12 lekë më pak se një ditë më parë. Ky është niveli më i ulët...

Raporti ndërkombëtar nxin Prokurorinë: Nuk heton korrupsionin, më e keqja në Ballkan

Shqipëria përgjatë kësaj dekade ka pasur numrin më të ulët të çështjeve të hetuara për korrupsion në raport me vendet e tjera të Ballkanit...

Rama i fali 60 milionë euro kompanisë që sot i bllokoi naftën, pse nuk...

Ish-deputetja e PD, Jorida Tabaku, ka komentuar në një shënim në Facebook, aksionin e Ramës, i cili doli e tha se kishte bllokuar 550...

Rritja e normave të interesit dhe rifinancimi, rreziqet që kanosi borxhin në dy vitet...

Ekspozimi ndaj rrezikut të rifinancimit dhe normave të interesit në tregun e brendshëm janë burimet kryesore të rrezikut në portofolin e borxhit shtetëror, referon...

Tarifat e reja të gazit

Enti Rregullator i Energjisë miratoi tarifën e përkohshme të transmetimit të gazit që do të jetë e vlefshme deri në shtator të këtij viti....

Biznesi kundër Tatimeve

Një kërkesë e dy viteve të fundit nga Tatimet, që bizneset të dorëzojnë inventarët e vitit të mëparshëm brenda datës 10 janar ka hasur...

Tjetër koncesion për përpunimin e naftës

Një rafineri e re për përpunimin e naftës bruto do të ndërtohet në Balldren të Elbasanit. Qeveria i ka dhënë lejen koncesionare kompanisë “RBH...