Shqipëria, që ka ngecur!

Valbona MEZINI Në fakt, unë nuk kam ndonjë meritë për këtë titull të gjetur përshtat situatës që vendi po kalon, por merita është e gjitha...

…sikur të ketë edhe SHIK-un e Prokurorinë?

Bledi KASMI Prokuroria nuk ka qenë një histori suksesi në këtë vend, por arrestimi dhe mënyra se si Kryeprokurori ka vepruar në arrestimin e një...

Për Universitetin

Mynyr KONI Ka qenë një nder dhe mbi të gjitha kënaqësi e madhe për mua të prezantoj para jush kandidaturën time për të drejtuar në...

Na ishte një herë…!

Fejton Reshat KRIPA - Gjysh, a do të më tregosh një përrallë? – më tha në një nga këto ditë mbesa ime. Kërkesa e saj më hutoi....

Rusisë po i shterojnë paratë

Andreas BECKER Rusia vuan nga kriza ekonomike. Në vitin e kaluar kapaciteti ekonomik i vendit ra me 3,8 %, ndërsa për këtë vit, Banka Botërore...

Është shumë pak ta quash skandal!

Luçiano Boçi Kësaj që po ndodh me zgjedhjet në universitete nuk mund t'i vendosësh një emër të saktë, përveçse ta quash terror!!! Bandat qeveritare diku dërgojnë...

Syzet e ferrit

Frrok ÇUPI Në këtë rast ferri i vërtetë është indiferentizmi. Ai që e elaboroi i pari konceptin e indiferentizmit, Papa Gregori XVI, më në fund arriti...

Si po persekutohen bashkitë e fituara nga PD

Fatmir GUDA Qëllon që Edi Rama të jetë edhe "llaf mbajtur", duke mos i hedhur pas krahëve të gjitha premtimet që u dha shqiptarëve. Në...

Qeverinë e tremb e vërteta e opozitës

Ridvan Bode Diskutimi i nismës së Grupit Parlamentar të PD-së në këtë seancë në fakt ngre një nga çështjet më thelbësore që ka të bëjë...

Duhet vepruar sot

Jorida Tabaku Qeveria aktuale dhe propaganda janë përherë në një konvergjencë të pëlqyeshme dhe hera-herës të duket sikur qeveria punon për propagandën dhe jo anasjellas....