Koha e të vërtetës për koncesionet skandaloze

Nga Bardh SPAHIA Prokuroria e Posacme Antikorrupsion ka tashmë në dorë kallëzimin penal të Partisë Demokratike për koncesionin korruptiv të Check Up-it. Ministri i kohës...

Na u hiq sysh, Rama!

Nga Elona CASLLI Ke dështuar me sukses të plotë, Rama! Mos ki kurrfarë dyshimi për suksesin e dështimit tënd! Dështove me sukses, kur formove kabinetin qeveritar....

Rama të tregojë të vërtetën për kredinë 885 milion euro!

Nga Red VARAKU Nxitimi për ta shitur si fitore personale të Ramës një kredi prej 885 milion euro, që do t’i rëndojë xhepave të secilit...

Faturës 885 milion euro të kredisë, të cilën do ta paguajmë ne, shtojini edhe…

Nga Marinela ZIU Faturës 885 milion euro të kredisë, të cilen do ta paguajmë ne, shtojini edhe faturën e udhëtimit të administratës në Bruksel, hoteleve,...

Për entuziastët e shifrës një miliardë euro

Nga Red VARAKU Shifra prej më shumë se 1 miliard euro, ku 885 milion janë kredi të bankave të ndryshme, ndërsa pjesa tjetër në formë...

Përse Rama nuk prodhon dot më fajtorë për dështimin e tij?

Nga Red VARAKU Nëse Rama ka pasur një dhunti, që kurrsesi nuk i duhet mohuar, është që pas çdo dështimi ka qenë i aftë për...

Përse nuk flet më Komandanti për arsimin profesional?

Nga Ndriçim MEHMETI Në fillimet e qeverisjes së tij, Kryeministri (Komandanti siç parapëlqen ta quajnë) premtoi një arsim profesional dhe formim profesional tepër modern me...

Shqipëri e thjeshtëzuar! Piramidale! Dhe pastaj habitemi: Pse ikni xhanëm?!

Nga Artan FUGA Shoqëria piramidale nuk lejon që Shqipëria të shihet me të gjithë larminë, pasurinë, diversitetin e saj. Politika ka thjeshtuar qytetërimin shqiptar dhe...

Dritë përtej errësirës…

Nga Voltana ADEMI Kalvari 45 vjeçar i diktaturës komuniste në Shqipëri, do të shënonte një nga faqet e tij më të zeza, me persekucionin ndaj...

Ligji i shpronësimeve, atentati i radhës ndaj pronës private

Nga Jorida TABAKU Në vitin 2014 qeveria Rama udhëhoqi sulmin ndaj pronave dhe duke i përjashtuar ato nga kompensimi fizik, një vit më pas pronarët...