22 Marsi, simboli që nuk zhbëhet!

Nga Albert AVDULI 22 marsin, pavarësisht moteve dhe rrethanave, shqiptarët do ta kujtojnë si datën e triumfit të demokracisë mbi diktaturën. 22 Mars 1992. Ditë e...

99 arsye për të protestuar!

Nga Albert AVDYLI Në datën 2 mars do të jem në protestë. Nxitova ta deklaroj vendimin tim më së pari, që mos të kem shkak të...

Lulzim Basha i dha dimension të ri kauzës së PD-së!

Nga Qamil Gjyrezi Lulzim Basha që me prezantimin e parë në politikë, filloi të krijonte imazhin e ri, të së ardhmes në PD! Mbas një eksperience...

Një histeri anti-opozitë e stisur nga Rama

Enver BYTYÇI Një histeri anti-opozitë ka nis pas marrëveshjes pozitë-opozitë për ligjin e ri elektoral. Janë përzierë në këtë reagim histerik kundërshtarë “për vdekje” të...

Zoti Basha, na kthe Atdheun!

Albert Avduli Po, Atdheun, që na e kanë gremisur në katakombe mitike. Teksa shkruaj këto rreshta, menjëherë kujtoj Sizifin dhe Gurin e rëndë mbi shpatullat...

Welcome Lulzim Basha!

Nga Red VARAKU Rezoluta e Partive Popullore Europiane është prova e qartë dhe më e pakundështueshme që z. Lulzim Basha, tashmë gëzon një mbështetje të...

Triumfi i Lirisë

Nga Lulzim BASHA 30 vjet më parë, shqiptarët kthyen sytë me shpresë nga Gjermania, atje ku në pjesën e saj lindore po ndodhte realizimi i...

Çfarë po ndodh në Shkodër…!

Izmira ULQINAKU Dje u pranua nga vetë elita politike e PS Shkodër, që këto 6 vite emërimet e drejtorëve rajonalë kishin qenë si tender, dmth...

Basha i pashmangshëm…

Nga Gentian GABA Është e vërtetë, prej ditës në të cilën Bundestagu ka votuar 9 kushtet, Lulzim Basha ka ndryshuar strategji. Një hap i domosdoshëm,...

Pse me vendimin e fundit të liderve të BE humbëm jo vetëm trenin, por...

Sali BERISHA Ne Bruksel me Edvin Mafine kesaj rradhe humbem jo vetem trenin por dhe stacionin edhe rrugen! Miq, data 18 tetor e vitit 2019 do...