Eshtë thjesht vetëm një dështim!

Nga Taulanda JUPI

HIPOKRIZIA ka një fytyrë, që ndonëse rreket të grimohet e kurohet si “plaku i urtë”, është thjesht e vetëm një DESHTIM.
👉Po s’ka më turp se kaq!

➡️Nëse si kryeministër u qan hallin mjekëve shpërbleji- MOS GËNJE!

➡️Nëse si kryeministër u qan hallin infermirëve shpërbleji- MOS GËNJE!

➡️Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për qytetarët, ndihmoji me paketa ndihme për ilaçet- dhe shpenzimet për #COVID -19-MOS GËNJE !

➡️Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për pensionistët, ndihmoji -MOS GËNJE!

➡️Nëse si kryeministër ndjen keqardhje për mësuesit , ofroju paketa ndihme për masa mbrojtëse- MOS GËNJE!

➡️Nëse si kryeministër, u qan hallin fëmijëve, krijo mundësinë për më shumë ambiente për mësim ku të respektohet realisht distancimi social- MOS GËNJE!

Zbato planin e daljes nga kriza-mos prit!

Çdo gjë tjetër është propagandë!

Rama t