Rama sot në Lezhë konsumoi vetëm…

Nga Lindita METALIAJ

Rama sot ne Lezhe konsumoi vetem retorike dhe fjale boshe. Lezha dhe lezhjanet nuk kane nevoje per fjale boshe por femijet kane nevoje per mbeshtetje ekonomike,per perkujdesje,per siguri.

Shume prinder sot jane te papune, kane humbur vendet e punes dhe ndodhen ne pamundesi ekonomike per te ushqyer femijet me tre vakte!

Ne pamundesi per t’u blere maskat e detyrueshme,ne pamundesi per t’u blere dezinfektues dhe per tu siguruar kushtet higjeno – sanitare personale kur varferia eshte ulur kembekryq ne familjet lezhjane.

A i pyeti Edi Rama femijet nese ishin te ushqyer?

A i pyeti nese prinderit e tyre punojne dhe cila eshte gjendja ekonomike ne familjet e tyre?

A e din Edi Rama se ne shkollen 9-vjeçare “Beselidhja” mesimi vazhdon te zhvillohet akoma me kater turne dhe femijet dalin nga mesimi pasi eshte erresuar?

Çfare u ofroi femijeve te Lezhes sot, perveçse fjale, fjale, fjale dhe vetem fjale ….

Turp te drejtohemi nga nje individ i tille qe vetem kryeminister nuk mund te quhet!!!!