Ish-sheshi “Shqiponja” 4 muaj do jetë bllokuar! Ja nga duhet të hyni në Tiranë nga e hëna

Drejtuesit e Policisë Rrugore dhe ARRSHsë përmes një deklarate për mediat janë shprehur se për katër muajt e ardhshëm zona e Doganës do të jetë e bllokuar.

Ata iu kërkuan qytetarëve që vijnë nga jugu të përdorin Rrugën e Elbasanit për të hyrë në Tiranë, ndërsa ata që vijnë nga Kavaja dhe nga Durrësi të përdorin rrugën e vjetër të Ndroqit.

“Plani është dinamik me ecjen e punimeve. Në rrugë do kenë akses vetëm ambulancat. Lutemi drejtuesve që vijnë nga Jugu i vendit të zgjedhin për kalim aksin Tiranë-Elbasan, kurse ata që vijnë nga Kavaja të përdorin aksin nga Ndroqi”, tha përfaqësuesi i policisë në konferencën për mediat.

Më poshtë është dhe një skemë sesi pritet që të devijohet trafiku në zonën e Doganës:

1

2