Foto/ Veliaj prish Parkun e fundit të Lojërave me Dorë për të ndërtuar pallate

Një qytetar i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha duke denoncuar një akt banditesk të Bashkisë së Tiranës, e cila për interesa të mafies së ndërtimit, po prish edhe të t parqet e lojrave me dorë për të ndërtuar aty pallate.

Parku i fundit që do prishet është ‘Dajti’ i lojrave me dorë, pranë Inxhinierisë së Ndërtimit. Denoncimi i qytetarit është bërë public edhe nga ish-kryeministri Berisha.

Ato kane gjoba dhe ryshfete me valixhe.

Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital. sb

Mirdita z berisha nuk e di jeni ne dijeni te nje masakre qe pp behet pran shtp tone ne zonen inchinjers se ndertimit te ish klubi lojrave me dote dajti Ne jemi banor qe ne gjeneze aty tek ajo zone qe nga 70 dhe kemi luajtur jemirritur ne ate objekt Jo me larg se pardje u mbyll pas nje sqarim c do behet ok po mendoj se pallate e qendra tregatre oa boll pse mos ngrem zerin per nje ambjemt sportiv sic ishte.

auto Dajtiiii1603117682