Dallimi i madh midis dy modeleve është veç fillimi i një ndryshimi të madh!

Nga Bujar NISHANI

Çfarë dallimi i madh midis dy modeleve!

Partia Demokratike nga njëra anë, modeli i së cilës diskutohet në publik për zgjedhjen e përfaqësuesve të saj me një proçes real, serioz e ku marrin pjesë të gjithë, ku lideri delegon pushtet nga i veti tek aktorë të tjerë, përfshi dhe antarësinë;

E nga ana, tjetër modeli i rilindsave, modeli i të cilëve diskutohet në publik për vjedhje, korrupsion, grabitje, inceneratorë, tendera, mafie, kanabis, përzgjedhur për në Parlament e Bashki, trafikantë, përdhunues, falcifikatorë e injorantë.

Dallim dramatik dhe është veç fillimi i një ndryshimi të madh!

#TëRingremëShqipërinë!