Basha me gazetarët: FMN, të dhëna tronditëse për braktisjen totale të shqiptarëve nga Edi Rama

Kryetari i PD, Lulzim Basha, gjatë bashkëbisedimit më gazetarët u shpreh se, Shqipëria është vendi i fundit në Europë që ka investuar për pandeminë.

Duke shpalosur raportin më të fundit të FMN-së me grafikët, Basha tha se, Shqipëria renditet e fundit për ndihmën që u ka dhënë qytetarëve të saj ndër vendet e tjera.

Në raportin e FMN thuhet se, Shqipëria ka investuar vetëm 0.86% të GDP për të përballuar pandeminë.

Sipas FMN, Shqipëria është e fundit në Europë për mbështetjen financiare për krizën shëndetësore e ekonomike.

Edi Rama dhe qeveria e tij nuk i përgjigjen njerëzve dhe halleve te tyre pas pandemisë:, u shpreh Basha.

auto Screenshot 11603361485