U inaugurua nga Veliaj 1 muaj më parë. Shkolla “De Rada” ka filluar të shkatërrohet nga lagështira

Nga Ndriçim MEHMETI

Shkolles Jeronim De Rada i del boja e rikonstruksionit ne me pak se dy muaj pas inagurimit
Kjo eshte shkolla Jeronim De Rada, e inaguruar me 14 shtator 2020, pas nje rikontruksioni qe kushtoi 1 milion dollare. Kryetari i Bashkise e quajti nje investim modern, te mundesuar nga shteti i Katarit.
Sot ne date 22 tetor 2020, mjediset e brendshme te shkolles kullojne uje dhe investimit 1 milion dollaresh i ka dale bioja ne ne pak se nje muaj e ghysem. Ja realiteti i investimeve te bujshme, qe na shiten si sukses i njerezve qe punojne per te miren e shkolles dhe arsimit.
Perseri Prokuroria e ka nje shans per te verifikuar çfare ndodhi ne 1 milion dollar dhe si u doli boja per 38 dite pas inagurimit?
22 4
1 35
https://www.facebook.com/100004740047464/videos/pcb.1783024031865581/1783024008532250