Një rekord tjetër i zi me pasoja katastrofale!

Nga Sali BERISHA

 

Shqiperia e pare ne Europe per peshen e PPP ne prodhimin e brendshem.

Kjo peshe eshte 300% me e rende se sa e vendit te dyte dhe i trete pas dhe 570% me e madhe se vendi i katert pas Shqiperise.

11 vende te BE si Gjermania, Franca, Hollanda, Suedia, Luksemburgu etj nuk kane bere asnje PPP.

Shqiperia, me nje peshe prej 9.4% te PPP ne prodhimin e brendshem bruto, shkon e sigurt drejt falimentimit ekonomik. Edi Rama ka shnderruar PPP ne mekanizmin kryesor, leven e Arkimedit per te mbushur valixhet e veta dhe narkozyrtareve te tij dhe per te grabitur dhe shkaterruar te ardhmen e shqiptareve ne vendin e tyre. sb

11 7