Rama do shkojë te shtëpia e Gjergj Fishtës, arrestohet nga policia ish-deputeti i PS, ndalohen edhe gazetarët (Foto)

Një ngjarje e rëndë a ndodhur ditën e sotme para se të nisë përurimi i shtëpisë së Gjergj Fishtës.

Ish-deputeti Eduart Ndocaj është futur me forcë në furgonin e policisë si i shoqëruar.

Mësohet se ai është futur në furgon me argumentin se nuk ka ftesë për këtë aktivitet ku do jetë dhe kryeministri Rama.

Ndërkohë janë ndaluar edhe gazetarët që po ndjekin aktivitetin që të futen.

policia