Kush është e majta e re që do të angazhohet Besa dhe çfarë i tha Rama

Besa Shahini nuk do të jetë më Ministre e Arsimit. Vendin e saj do ta zerë deputetja socialiste e Elbasanit, Evis Kushi.

Në takimin me Ramën, Shahini foli për një majtë të re, jo propagantistike, gjë që nuk i ka ardhur për shtat kryeministrit.

“Do të angazhohem për një të majtë të re, jo të majtë propagandistike”, i tha ajo.

Ndërkohë Rama që ia kthen me fjalët: “e majta jonë pra”…