Berisha: Nderim kujtimit dhe veprës së pavdekshme të Tribunit të Lirisë, Azem Hajdari!

Ish-Kryeministri Sali Berisha përkujton Dëshmorin e Demokracisë, Azem Hajdari dhe truprojën e tij, Besim Çera.

Në një mesazh në Facebook, të shoqëruar me momentin kur ka vendosur kurorë në memorialin e Azemit, Berisha shkruan: “Nderim, kujtimit dhe veprës së pavdekshme të Tribunit të Lirisë, Azem Hajdari dhe sivllaut të tij Besim Çera, në përvjetorin e rënies së tyre. Azem, ti je gjallë”!

111 1