Foto/ Çfarë po ndodh tek Infektivi? Të afërm të pacientëve të prekur nga Covid-19 me qese me ushqime dhe…

Me qese me ushqim dhe pa informacion për të afërmit e shtruar nga virusi

Këto foto tregojnë edhe njëherë mjerimin dhe degradimin e sistemit spitalor në Shqipëri.

Aty shihen të afërm të pacientëve të prekur nga koronavirusi, të cilët janë shtruar në Spitalin Infektiv.

Por të afërmit po kujdesen që t’u sjellin ushqime dhe gjëra të tjera me qese.

Megjithatë askush nuk u jep informacion. Ata kanë debatuar me mjekun Pëllumb Pipero, duke u thënë se nuk marrin informacion për të afërmit prej ditësh.

2 9

3 4

4 4