Zgjedhjet Universitare/ Vokshi: 30 korriku si 30 qershori! Partia shtet ka menduar për të gjitha!

Nga Albana VOKSHI

30 korriku si 30 qershori

Zgjedhjet Universitare si Zgjedhjet lokale
Skema e njëjte, presioni i njëjtë, vjedhja e njëjtë.

Sa per autonominë universitare, paanësinë politike dhe zgjedhjet në Universitete….

Partia shtet ka menduar për të gjitha:

– edhe të shmangë garën,

– edhe të vendose kandidaturat…

– edhe të paracaktojë fituesit

– edhe për logjistikën…direkt nga selia e Partise vijnë kutitë me logon e PS (edhe pse në shkelje të ligjit të arsimit të lartë)

– E pasi të mbyllet votimi, ka menduar edhe për fletët e votimit, e për rezultatin përfundimtar.

#ZgjedhjetUniversitareFarsë