PD: Nenet e 5 Qershorit për koalicionet të paprekshme, nesër qëndrimi i opozitës për Këshillin Politik dhe hapjen 100 % të listave

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi, ka reaguar pas ndryshimeve kushtetuese nga Rama.

Bardhi thotë se, nenet e 5 Qershorit nuk preken dhe se nesër opozita e bashkuar do të dalë me qëndrim zyrtar lidhur me vijimin e punës në Këshillin Politik.

Postimi i Gazment Bardhit

Nenet e 5 Qershorit për koalicionet parazgjedhore të paprekshme. Këto janë nenet e miratuara të Marrëveshjes së 5 Qershorit, që rregullojnë formulën e koalicioneve parazgjedhore me listë të veçantë të partive dhe formulën e ndarjes së mandateve. Këto nuk rihapen dhe janë të paprekshme!

Nesër qëndrimi zyrtar i PD dhe Opozitës së Bashkuar për vijimin e punës në Këshillin Politik për hapjen 100 % të listave të kandidatëve.

4ab1