Paloka i përgjigjet Ramës: Ule pak dozën, duke nxitur konfliktin nuk i shpëton burgut ku të presin Avdylajt

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Edi Paloka, në një përgjigje ndaj Ramës, i kujton këtij të fundit ta ulë pak dozën, pasi duke nxitur konfliktin nuk i shpëton dot burgut ku e presin Avdylajt.
‘Kur bëhet fjalë për kokën e Ramës, reagimi nuk është kurrë i nxituar!

Është fiks ajo që presin qytetarët: ndëshkim për çdo krim! I nxituar dhe me pasoja është vetëm ndryshimi që iu bë sot rregullave të lojës, përdhunshëm dhe pa opozitën.

Duke nxitur konfliktin politik, nuk shpëton dot nga burgu! Prandaj, ule pak dozën! Avdulaj and co. mund të të presin edhe pak muaj që ti bësh shoqëri.