Farsa e zgjedhjeve në univeristetet publike! Kutitë e votimit të PS në Universitet!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një studenti, i cili shkruan se, kutitë e votimeve në zgjedhjet e PS po përdoren për zgjedhjet në univeristetet publike.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Farsa e zgjedhjeve ne Universitet!

Puthadori kandidat i paracaktuar zgjedh per farse kutite e votimit te PS. sb

Pershendetje dr ,Kutitë e votimeve në zgjedhjet e PS po përdoren për zgjedhjet në univeristetet publike. Fotoja është bërë sot dhe në sfond dallohen ambientet e Universitetit Politeknik të Tiranës. Skandal!!!!

111 4