5 vrasje, therje në 24 orët e fundit/ Berisha: Më shumë se në Afganistan

Horror!

5 Vrasje, therje ne 24 oret e fundit.

Me shume se ne Afganistan.

Vendi ne kthetrat e zeza te krimit!

Miq, ne harkun kohor te 16 oreve te fundit u rregjistruan pese vrasje me shume se ne perleshjet midise trupave te qeverise afgane me talebanet.

Vendi ndodhet teresisht ne duart e krimit.

Kjo eshte rezultat:

1-i lidhjeve te ngushta te qeverise nga narkokreu i saj me organizatat e bandave, droges dhe krimit. Bazuar ne nocionin se krimi qe ndihmon pushtetin eshte i dobishem.

2-shnderrimit te policise ne narkopolici me misionin e mbushjes se vendit me kanabis elektoral.

3-Mos ndeshkimit nga narkodrejtesia, dege e ekzekutivit te vrasesve, rrembyesve, pengmarresve dhe trafikanteve dhe

4-lirimit me urdher te kryekreut te meduzes nga burgu njeri pas tjetri te vrasesve serial te denuar me denim te perjetshem.

Vendi eshte teresisht ne duart e krimit. Narkopolicia eshte e zene me mbrojtjen e plantacioneve te hashashit.

Miq, krimi shqiptar eshte rrezik per mbare Europen. Shqiperia ecen drejt rikthimit te vizave. sb