“Paratë e drogës përdoren për blerjen e zgjedhjeve”/ Strazimiri: Edi Rama “punëdhënësi” i organizatave kriminale

Nga Gent STRAZIMIRI

Në fakt, “organizata e drogës” është vetëm 1!

“Organizata e drogës” në krye të vendit është ajo që zhvat bizneset me gjoba, por edhe çdo shqiptar përmes gllabërimit të drejtësisë, paralizimit të ekonomisë, mbytjes së medias dhe asgjësimit të demokracisë dhe votës së lirë!!!

Të tjerat, ato që kapin partnerët e që i shihni nëpër lajme me tonelata droge, janë “nënkotraktore” ose “punonjëse sezonale” të saj… sipas rastit.

Hiquni “punëdhënësin” se 1 sekondë më pas zhduken vetë sikur s’kanë ekzistuar kurrë…
KAQ!