Vasili i nxjerr videon Ramës: Për çdo budalla që mohon se…

Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili ka publikuar një video ku vendos përballë mashtrimeve që prodhon po vetë kryeministrin Rama që mohon se ka 15 kushte për hapjen e negociatave, ndërkohë që Parlamenti Evropian me 532 vota miratoi rezolutën që përcakton se Shqipëria duhet të përmbushë 15 kushtet përpara konferencës së parë me shtetet anëtare;

Parlamenti europian me 532 vota ose 76% të votave miratoi Rezolutën që përcakton se :
“Parlamenti Europian thekson 15 kushtet e caktuara nga Këshilli i Bashkimit Europian që Shqipëria duhet të ketë përmbushur përpara thirrjes së Konferencës Ndërqeveritare të parë me shtetet anëtare”.

Për çdo budalla dhe shkollëpakët, që nuk di apo nuk do ta lexoje, le të shohe VIDEON nga Mbledhja e djeshme Komisionit të Jashtem të Parlamentit Europian në Bruksel, ku Eurodeputeti gjerman Gahler, kordinator i EPP në Komisionin e Jashtëm, i vë vulën 15 Kushteve që duhen përmbushur për hapjen e negociatave.

Gahler 15 kushte

Per cdo Budalla, qe mohon se jane plot 15 kushte per tu plotesuar per negociatat!!(VIDEO).Parlamenti europian me 532 vota ose 76% te votave miratoi Rezoluten qe percakton se :“Parlamenti Europian thekson 15 kushtet e caktuara nga Këshilli i Bashkimit Europian që Shqipëria duhet të ketë përmbushur përpara thirrjes së Konferencës Ndërqeveritare të parë me shtetet anëtare.”Per cdo Budalla dhe Shkollepaket, qe nuk di apo nuk do ta lexoje, le te shohe VIDEON nga Mbledhja e djeshme Komisionit te Jashtem te Parlamentit Europian ne Bruksel, ku Eurodeputeti gjermam Gahler, kordinator i EPP ne Komisionin e Jashtem, i ve vulen 15 Kushteve qe duhen permbushur per hapjen e negociatave.(VIDEO).

Gepostet von Petrit Vasili am Dienstag, 23. Juni 2020