Punonjësit e Transportit Urban në protestë, ndërhyn me forcë policia dhe shoqëron 10 persona

Punonjësit e transportit urban janë ritubuar dhe tentojnë sërish të shkojnë tek Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë.

Punonjësit duan një pagë të dytë lufte pasi shprehen se e para nuk i mjafton. Numri i të shoqëruarve ka shkaur në 10 persona pasi punonjësit kanë filluar të ritubohen.

Ndërkohë nuk dihet se sa do të zgjasë protesta por është hera e dytë që punonjësit e transportit urban janë ritubuar sot dhe kanë refuzuar të fillojnë punën.